diumenge, 15 de febrer de 2015

La Revolució Russa i Stalin

En aquesta entrada us explicaré l'activitat que vam fer per estudiar la Revolució Russa, primer que tot vam mirar una pel·lícula que estava molt relacionada amb aquesta revolució, ja que estava molt inspirada en ella. Seguidament vam comentar-la i la professora ens va dictar unes preguntes que havíem de respondre. Després vam haver de trobar les relacions entre la pel·lícula i la Revolució Russa, quines parts s'assemblaven i què significaven en la pel·lícula, quin personatge interpretava d'alguna manera cadascun dels representants de la revolució.
Un cop feta aquesta identificació, la professora ens va repartir uns dossiers amb més informació que vam llegir a classe i després també vam haver de relacionar amb les escenes de la pel·lícula. En el dossier hi havia apartats de l'Estalinisme, amb els quals vam fer el mateix que el que havíem fet anteriorment.

Aquesta activitat m'ha ajudat molt a saber lo més important de la Revolució Russa, ja que tota l'estona havia de recordar lo succeït en ambdós llocs (pel·lícula i revolució). Gràcies a això he entès com es va causar aquest conflicte, què va suposar i quines conseqüències va tenir per la població russa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada