dimecres, 14 de gener de 2015

Primera Guerra Mundial

Bon dia, després d'aquesta pausa i abans d'explicar-vos de què tracta aquesta entrada, vull FELICITAR-VOS L'INICI DE L'ANY 2015 A TOTHOM!:)

En aquesta entrada us explicaré les activitats que hem fet a la classe d'història per estudiar la Primera Guerra Mundial.

La primera activitat que se'ns va proposar va ser un exercici "online" de coincidència amb les decisions que va prendre el Kàiser d'Alemanya. Consistia en un seguit de preguntes a les que et donaven tres possibles respostes de les quals n'havies de triar una. Durant l'activitat, sortia a la part superior de la pantalla dos percentatges: el primer era el de les preguntes que havies respost correctament i el segon era de les teves respostes que coincidien amb el Kàiser que hi havia en aquell moment (com més alt fos el percentatge volia dir que hi havia més possibilitats de que hagués sorgit la Primera Guerra Mundial).

La segona activitat era la interpretació d'un còmic. Era un còmic que constava de 53 vinyetes que explicaven la Gran Guerra, on qui parlaven eren els països dibuixats segons la seva forma i amb alguns dels rastres facials que tenen els habitants d'aquests. Començava amb l'assassinat de l'arxiduc d'Àustria i la seva dona a Sarajevo i acabava amb la signatura del Tractat de Versalles i l'aparició de Polònia com a nou país. El que nosaltres havíem de fer era interpretar el que passava en cada vinyeta i explicar-ho.

Penso que aquestes activitats han estat molt útils per entendre les causes, fets i conseqüències de la Primera Guerra Mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada